Behandelingen

Meet en Treat +- 45 min €36,-

Een kennismakingsbehandeling met mij en de producten van Extenso.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, verzorgend masker, afsluitend met een dag/nachtverzorging.

Pure & Clean Jeugdbehandeling ( t/m 20 jaar ) +- 45 min €41,50

Pure & Clean is een intensief reinigende behandeling waarbij de huid alle aandacht krijgt en intensief gereinigd wordt. Na deze behandeling stapt u de deur uit met een ultra-gereinigde en doorbloede huid.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, reinigend masker, afsluitend met een dag/nachtverzorging.

Relax & Nourish Basisbehandeling +- 60 minuten €60,-

Deze ultiem verzorgende en ontspannende behandeling zorgt voor totale ontspanning. Tijdens deze behandeling geniet u van een reinigende borstelmassage en een compacte gelaat massage.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, harsen/verven gelaat naar wens, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, ontspannende gelaatsmassage, afsluitend met een oog – dag/nacht verzorging.

Total Repair Luxe behandeling +- 75 minuten €69,50

Total Repair is een uitgebreide, ontspannende behandeling met een huid verbeterende touch. Door de toevoeging van het Algae Peel Off Mask wordt de huid tijdelijk afgesloten en warmte vastgehouden. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, huidanalyse, harsen/verven gelaat naar wens, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, speciaal masker ( ampul of een sheet ), ontspannende gelaat/nek en hoofdhuidmassage afsluitend met een oog – dag/nacht verzorging.

Bye Bye Acne behandeling +- 75 minuten €69,50

Bye Bye Acne is een intensieve behandeling voor de onzuivere acne huid. Specifiek op deze huid afgestemde producten zuiveren de huid, verminderen ontstekingen en voorkomen littekens. Door het toepassen van zuren wordt de hoornlaag verdund, waardoor talg beter kan afvloeien en er minder onzuiverheden ontstaan.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, grondige tweede reiniging, epileren/harsen wenkbrauwen, dieptereiniging, verweken van de huid, verwijderen onzuiverheden, huid verbeterende massage, chemische peeling, speciaal masker, afsluitend met een dag/nachtverzorging.

Plumping Facial +- 90 minuten €77,50

Plump it up! Reset jouw huid met de verstevigende Plumping Facial. Deze huid verbeterende behandeling lift de contouren van je gezicht, vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft een gezonde glow. De intensieve reinigings-technieken ontdoen je huid van doffe, dode huidcellen, stimuleren celvernieuwing en bereiden haar voor op een fullface work-out. Tijdens de Plumping & Buccal Massage wordt het spierweefsel van de hals, onderkaken en wangengeactiveerd met als resultaat een stevige, goed doorbloedde huid met volume.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, reiniging, tweede reiniging, harsen/verven gelaat naar wens, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, Plumping & Buccal massage, doorbloedend serum, Actieve werkstof, Algea peel off mask, zuurgraadherstellende lotion, huid verbeterende serum, afsluitend met een oog – en dag/nachtverzorging.

Seizoen behandelingen +- 90 minuten €77,50

Intense Glowing Winterbehandeling.

Ready set glow! Geef jouw huid de ultieme glow tijdens de gure wintermaanden. Geniet van de weldaad van deze verwarmende behandeling waarbij een intensieve dieptereiniging en het activerende serum centraal staan. Een effectieve treatment met direct resultaat.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, reiniging, tweede reiniging, harsen/verven gelaat naar wens, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, special ( doorbloedend serum), masker, actieve werkstof, stimulerende massage, lotion, serum, afsluitend met een oog – dag/nachtverzorging.

Zomer Repair en Prepair

Let’s get summer ready! Haal het beste in jouw huid naar boven en ga de zomer stralend tegemoet. De Repair & Prepare behandeling ontdoet de huid van doffe, dode huidcellen en activeert de cel vernieuwing. Een lichte peeling met 6% glycolzuur (AHA), een herstellend zone masker afgestemd op de huidconditie en het stimuleren van de doorbloeding met facial cupping staan centraal. Een effectieve behandeling voor een frisse, gehydrateerde huid.

Deze behandeling bestaat uit:

Intake gesprek, oppervlakte reiniging, tweede reiniging, harsen/verven gelaat naar wens, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, lichte peeling doormiddel van een AHA Special, Ontspannende massage,  Op de huid afgestemd serum, repair masker, lotion, facial cupping met een actieve werkstof, afsluitend met een oog – dag/nachtverzorging.

Zuren ( chemische peeling )                                                                                                                                

Bij een peeling met zuur wordt de huid behandeld met een hoge concentratie glycol- of salicylzuur. Het woord ‘chemisch’ heeft betrekking op de chemische reactie die in de huid ontstaat. De zuren zorgen ervoor dat de hoornlaag verdund wordt door de verbindingen (desmosomen) en de kitsubstantie (vetzuren) tussen de dode huidcellen op te lossen en daar mee afschilfering bevorderen.

Glycolzuurpeeling +- 60 min €60,50

Glycolzuur is een fruitzuur (Alpha Hydroxy Acid – AHA) met een zeer fijne moleculaire structuur die diep in de huid doordringt. Deze fruitzuur peeling, ook wel chemische peeling genoemd, zorgt ervoor dat de verbindingen tussen de huidcellen (desmosomen) worden opgelost, waardoor de kleefkracht afneemt en afschilfering wordt bevorderd. Glycolzuur stimuleert actief de celvernieuwing, werkt hydraterend en heeft een sterk huidverbeterende werking. Tevens verminderd het fijne lijntjes, verminderd pigmentvlekken en gaat huidveroudering tegen.

Geschikt voor mensen met rimpels, fijne lijntjes, acne littekens, hyperpigmentatie, sterk verhoornde en fale en vutloze huid.

▪ Voor een optimaal resultaat zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Met een tussenperiode van minimaal 10 dagen.

Salicylzuurpeeling +- 60 min €60,50

Salicylzuur is een (Beta Hydroxy Acid) zuur met een zeer grove moleculaire structuur, waardoor het aan het oppervlak van de huid werkt. Deze salicylpeeling, ook wel chemische peeling genoemd, zorgt ervoor dat de verbindingen tussen de huidcellen (desmosomen) worden opgelost, waardoor de kleefkracht afneemt en afschilfering wordt bevorderd. Salicylzuur is lipofiel waardoor het opgehoopt talg kan oplossen. Tevens werkt het hydraterend, ontstekingsremmend en heeft het een sterk huidverbeterende werking.

Zeer geschikt voor mensen met een onzuivere vette huid. Acne, hyperpigmentatie, sterk verhoornde en fale en vutloze huid.

▪ Voor een optimaal resultaat zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Met een tussenperiode van minimaal 10 dagen.

Deelbehandelingen.

Hieronder staan losse behandelingen. Een groot aantal losse behandelingen zitten ook in een gezichtsbehandeling. Mocht u toch iets extra`s erbij willen dan is dat altijd mogelijk.

Harsen.

 • Wenkbrauwen €14,50
 • Bovenlip €12,50
 • Bovenlip en kin €19,50
 • Bovenlip, kin en kaaklijn €28,50
 • Onderbenen €28,50
 • Gehele benen €42,50
 • Oksels €20,-
 • Bikinilijn €19,50

Verven.

 • Wenkbrauwen €12,50
 • Wimpers €12,50
 • Wenkbrauwen en Wimpers €23,50
 • Wimperlifting zonder verven €35,-
 • Wimperlifting met verven €45,-