Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Ik heb een aantal gezichtsbehandelingen voor u samengesteld. De behandelingen beginnen altijd met een huidanalyse. Zo krijgt u een gezichtsbehandeling die is afgestemd op uw huidtype. Daarmee bereiken wij het gewenste resultaat voor een optimale huidverzorging.

Seizoensbehandeling 90 minuten €70,-.       

Winter Intense Glowing

Ready set Glow. Geef jouw huid de ultieme glow tijdens de gure wintermaanden. Geniet van de weldaad van deze verwarmende behandeling waarmee een intensieve dieptereiniging en het activerende serum centraal staan. Een effectieve treatment met direct resultaat.

voorreinigen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, special, masker, ampul met actieve werkstof, stimulerende massage, lotion en dagcreme

Zomer Vitamin Boost Gezichtsbehandeling.

Get summer ready! Gun je huid een enorme energieboost, zodat jij helemaal klaar bent voor de heerlijke
temperaturen die voor de deur staan. Deze revitaliserende gezichtsbehandeling werkt uitstekend als krachtige
verdediging tegen negatieve effecten van stress en blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren. De huid
herstelt zich en krijgt een enorme energieboost.

voorreinigen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, massage, een ampul met een actieve werkstof, masker, lotion en dag/nachtverzorging.

Jeugdbehandeling (t/m 20 jaar) +- 45 min €36,50
Voorreinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag verzorging.

Basisbehandeling +- 60 min €50,-
Huidanalyse – voorreinigen – gezicht harsen naar wens – verven wimpers/wenkbrauwen – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – masker -ontspannende gelaatsmassage –  dag/nacht verzorging.

Luxe behandeling +- 80 min €66,50
Huidanalyse – voorreinigen – gezicht harsen naar wens – verven wimpers/wenkbrauwen – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – luxe masker -ontspannende gelaats en nekmassage – hoofdhuidmassage – dag/nacht verzorging.

Glycolzuurpeeling 45 tot 60 min €55,50 ( huidveroudering, littekenvervaging en pigmentvervaging)

Dit is een chemische peeling op gelbasis die ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en huidvernieuwing wordt gestimuleerd. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft de peeling hydraterende eigenschappen. Door de peeling word de teint van de huid verbeterd, de oppervlakte is strakker en de poriën verfijnen. Afhankelijk van uw wens kan het zijn dat u een kuur van meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Salicylzuurpeeling 45 tot 60 min €55,- ( acne behandeling en littekenvervaging.)

Dit is een chemische peeling van de huid. De chemische peeling stimuleert de celdeling en de doorbloeding van de huid. De huid zal versneld afschilveren en de aanmaak van nieuwe cellen wordt bevorderd. De huid krijgt hierdoor een gladdere structuur en een frisse, stralende teint. Salicylzuur lost talg op waardoor acne en onzuiverheden verminderd word. Daardoor is deze behandeling zeer geschikt voor de onzuivere huid. Afhankelijk van uw wens kan het zijn dat u een kuur van meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

( De glycolzuurpeeling en de salicylzuurpeeling worden niet uitgevoerd in de maanden April, Mei, Juni, Juli, Augustus en September)

Deelbehandelingen.

Hieronder staan verschillende losse behandelingen. Een groot aantal losse behandelingen zitten ook in een gezichtsbehandeling. Mocht u toch iets extra`s erbij willen dan kan dat tegen een gereduceerd tarief.

Wimpers en wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen  € 10.-
Verven wimpers  € 11,50
Verven wimpers en wenkbrauwen  € 21.50
Harsen en verven wenkbrauwen  € 21.50

Wimperlash lifting en verven €45,-

Harsen
Wenkbrauwen €11,50
Bovenlip €10.-
Bovenlip en kin €17,50
Bovenlip, kin en kaaklijn €24,50
Onderbenen €28,50
Gehele benen €38,50
Oksels €17,50
Bikinilijn (v) €19,50
Dag make-up €16,-

Massage’s
Ontspanningsmassage
30min €32,-
45min €45,-
60min €54,50

Hotstone massage
30min €37.50
45min €49,50
60min €59,50