Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Ik heb een aantal gezichtsbehandelingen voor u samengesteld. De behandelingen beginnen altijd met een huidanalyse. Zo krijgt u een gezichtsbehandeling die is afgestemd op uw huidtype. Daarmee bereiken wij het gewenste resultaat voor een optimale huidverzorging.

Jeugdbehandeling (t/m 20 jaar) 45 min €36,50
Voorreinigen, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag verzorging.

Basisbehandeling 60 min €50,-
Huidanalyse – voorreinigen – gezicht harsen naar wens – verven wimpers/wenkbrauwen – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – masker -ontspannende gelaatsmassage –  dag/nacht verzorging.

Luxe behandeling 80 min €66,50
Huidanalyse – voorreinigen – gezicht harsen naar wens – verven wimpers/wenkbrauwen – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – luxe masker -ontspannende gelaats en nekmassage – hoofdhuidmassage – dag/nacht verzorging.

Glycolzuurpeeling 45 tot 60 min €55,50 ( huidveroudering, littekenvervaging en pigmentvervaging)

Dit is een chemische peeling op gelbasis die ervoor zorgt dat dode huidcellen loslaten waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en huidvernieuwing wordt gestimuleerd. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en de productie van nieuwe huidcellen. Daarnaast heeft de peeling hydraterende eigenschappen. Door de peeling word de teint van de huid verbeterd, de oppervlakte is strakker en de poriën verfijnen. Afhankelijk van uw wens kan het zijn dat u een kuur van meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Salicylzuurpeeling 45 tot 60 min €55,- ( acne behandeling en littekenvervaging.)

Dit is een chemische peeling van de huid. De chemische peeling stimuleert de celdeling en de doorbloeding van de huid. De huid zal versneld afschilveren en de aanmaak van nieuwe cellen wordt bevorderd. De huid krijgt hierdoor een gladdere structuur en een frisse, stralende teint. Salicylzuur lost talg op waardoor acne en onzuiverheden verminderd word. Daardoor is deze behandeling zeer geschikt voor de onzuivere huid. Afhankelijk van uw wens kan het zijn dat u een kuur van meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

( De glycolzuurpeeling en de salicylzuurpeeling worden niet uitgevoerd in de maanden April, Mei, Juni, Juli, Augustus en September)

Deelbehandelingen.

Hieronder staan verschillende losse behandelingen. Een groot aantal losse behandelingen zitten ook in een gezichtsbehandeling. Mocht u toch iets extra`s erbij willen dan kan dat tegen een gereduceerd tarief.

Wimpers en wenkbrauwen
Verven wenkbrauwen  € 10.-
Verven wimpers  € 11,50
Verven wimpers en wenkbrauwen  € 21.50
Harsen en verven wenkbrauwen  € 21.50

Harsen
Wenkbrauwen €11,50
Bovenlip €10.-
Bovenlip en kin €17,50
Bovenlip, kin en kaaklijn €24,50
Onderbenen €28,50
Gehele benen €38,50
Oksels €17,50
Bikinilijn (v) €19,50
Dag make-up €16,-
Gellak Hand €21,50
Gellak voet €18,50
Gellak hand en voet €37.50 (korting van €2,50 als je hand en voet tegelijk doet)

Massage’s
Ontspanningsmassage
30min €32,-
45min €45,-
60min €54,50

Hotstone massage
30min €37.50
45min €49,50
60min €59,50